16 Mart 2016 Çarşamba

Aikido, Tiyatro, Yemek

06 Nisan 2006

Banu:
Akşam aikidoya geliyo musunuz?

Banu: (3 saat sonra)
Şşşşşt lan alooooo, kime söylüyorum ben ya? Başçavuşun eşee mi şaapıyo burda?

Beril:
Ne baarıyon layynn burda meşgul bir iş kadınıynan konuştuğunun farkında mısın? Ne biliyim ben gelcez mi gelmicez mi? Bundan sonraki hayatımızda evde mi oturucaz? Zati hasta olamamışım kocam beni ıssız bir yerde vurmayı düşünüyo. Akşamüstü oğlumu doktora götürücem belkim orda bırakırım yenisini yaparım felan ne biliyim ben canım, gelme üstüme...

Banu:
Tamam canım, ne baarıyon ki, olur, sen nassı istersen, yani biz (ben, Ege ve yeni ayakkabılarım) orda olcaz da, hani bilgi veriyim dedim.

21 Nisan 2006

Bizim şirkette tiyatro oyunlarına indirimli bilet alınır, e-posta ile herkese duyurulur, ben de bunlardan birini “ilgilenir misiniz?” diye Beril’e yolladım.

Banu:
Bilet alim mi? Hepimize? Çoluk çombalak? Günü ve saati pek uygun geldi.

Tiyatro "Kendime Kıyamam"
06 Mayıs 2006 Cumartesi günü saat 20:00 de "Şinasi Sahnesi" nde sahnelenecek olan "Kendime Kıyamam" Oyununa toplu bilet alınacaktır. (DT) …

Beril:
Konusu neymiş şekercim, çoluk çombalaka uygun muymuş? Kendine kıyamıyosa kime kıyarmış? Yoksam bir intihar vakası mı? Değilse niye yazıyon? Bütün bunları hep ben mi düşünücem, bıktım ulan sizden tüüü....

Banu:
Hah, bi akıllı sendin di mi? Biz çünkü bunu düşünemeyiz, araştırmayız, öööle ördek gibi atlarız çoluk çombalak gidelim diye, töbe töbe. Evlilik ilişkilerini hicveden mizahi bir oyun canım, oldu mu, beğendin mi?

Beril:
Ooolllmmmaaaaazzz!!!! Çocukların psikolocisi bozulur. Aynı akşam saat 20:30da Fahir Atakoğlu konseri var. Şölle ki; piyano, bateri ve gitar üçlüsü sanırsam ki. Ben de onu düşündüydüm, hani çocuklar müzisyen olucak yaaa o açıdan şeettiydim. Hadi bakalım kontratak yaptım... Ne diyon????

Banu:
Yok güselim, mersi, onun bileti adam başı 30'dan aşağı değildir, biz kendi bütçemiz çerçevesinde aktivite yapmaya çalışıyoruz, üstelik Ege'yi uzun zamandır tiyatroya götürmüyorum, o da söyleyip duruyordu, ondan için biz tiyatroyu tercih edeciiz. Bu durumda sen tercihini yap, bana haber ver.

Beril:
Maşallah valla çok isabetli bir tahmin, biletleri sordum 30 kaatmış, nerden bildin lan gizli gizli Fahir beylen mi görüşüyosun yoksa, seni seni... Neysiseyse biz zengin bi aile olaraktan ona gitçez siz de o ucuz oyuna gidin bari... muck muck

24 Nisan 2006

Elçin:
Minnak danacıklarım,
Bildiğiniz üzere Çarşamba günleri arkadaşınız koca dötünü sallaya sallaya latin dansı yapmakta. Bu durumda, demin Beril'le de konuştum, kocası perşembe yoldan geliyormuş, cuma zaten baş başa kıç kıçalar, çarşamba benim dans, Salı gününe ne dersiniz? İlla Çarşamba diyorsanız ben 21:30'dan sonra dahil olabilirim size. Tabi Vişnelik olursa benim gelmem 22:00 olur.

Salı, yani yarın sizlere uyar mı?

Banu:
Dansöz kuşum, "sizler" demişin ama sadece bana yollamışın, diğerlerine öbür adresten mi yolladın bilmiyorum, ben her ihtimale karşılık bunu herkeşlere şaapıyım diyorum.

Salı günü önerini inceledim, değerlendirdim, mevcut konjonktür de göz önüne alındığında, vardığım sonucu şöyle ifade edeyim: bana uyar.

Eda, sen ne diyorsun?
Beril, oğlanı getirecen mi?

Beril:

Evet getiriyorum çünkü sevgili yardımcım kadınım 18:30 da gidiyor, ayrıca kendisine çocuk bırakıldığında kaybetme olasılığı yüksek, ondan kelli vişnelik diyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder