8 Mart 2016 Salı

Beril, Yelken Kursu, Çocuklar

25 Haziran 2004
Beril bir mesaj yollamış, kısaca: Bankalar, arabayla yanaşıp para çekilebilecek bankamatikleri hizmete sokacakmış, Kanada'dan gelen ATM Kullanma klavuzuymuş, tahmin
edeceğiniz gibi erkekler için 7 madde kadınlar için 26 madde var (yok el frenini çek, yok doğru şifreyi gir, yok kartı doğru yerleştir, bilmem ne)
Banu:
Hadi len, ben böyle kadın düşmanı yazılara hasta oluyorum, hele ki erkek milletinin yürürken sakız çiğneyemediği düşünülürse, böyle şeyler yazabiliyor olmaları terbiyesizliğin dik alası.

01 Temmuz 2004

Banu:
Ay Beril'cim, seni arıcam kaç gündür, bi tuhef yoğunluk içindeyim bi türlü şaapamadım. Şimdi aklıma geldi, sonra gene unuturum diye mesaj atıyorum:
1. Geçen gün aradığında soğuk, mesafeli, donuk ve domuz gibi konuştuumun farkındayım ama fakak bilgisayarda acilen bi şey yetiştirmeye çalışırken bir yandan da seni dinleyip, anlayıp, cevap vermeye çalışıyodum. Bi 20 milyon lafı hatırlıyorum. Bu benden çıkacak bi para mıydı yoksa bana... yani benim olacak bi para mıydı? Bi de birini öldürecektin, o kimdi?
2. Kotumu umarım halletmişindir. Aikidoya gelirken getirmeyi unutma. Aşağıdaki 3. maddeden dolayı ona ihtiyacım var.
3. Ben haftaya iş için (ay allayim bu günleri görecek miydim?) İsrail'e gidiyorum. Pazartesi gidip Cuma döncem. Formal bir toplantıya gitmediğimiz için "rahat olabilirsin" dediler, ben de kot giyerek bokunu çıkarmayı düşünmekteyim.
İşte bele, ben sana öptüm şeker.

16 Temmuz 2004

Ankara Yelken Klubünün Yaz Okulu ile ilgili bir duyurusu gelmişti, ben de Ege ile Berk (Beril’in oğlan) birlikte giderler belki diye Beril’e yollamıştım.

Banu:
Güzelcim, olur da ilgilenirsin veya ilgilenecek birileri vardır mıdır diye yolluyorum. Bunun tarihleri daha da netleşti, ilk kurs 27'sinde başlıyor, 3 hafta boyunca salı-çarşamba-perşembe günleri, bütün gün de değil sanırım bir kaç saat felan. Ben aslında çok isterim de çok uzak...

Beril:
Canım, canım, canım, ne diyim ben sana. Şöyle anlatayım ki bizim eşşek çocuklarımız bunun play station versiyonu dışında birşeyle ilgilenmezler, istersen senle ben 8 yaşında taklidi yapıp gidebiliriz. 18 neyse de 8 bizi biraz zorlar ama deneriz yani. Oldu canım, öpüyorum ve de dahiyane fikirlerini hasretlen bekliyorum. Muck muck

Banu:
Sen benim dahiyane fikirlerime kurban ol be! Ne var yani şurda atletik ve sportif çocuklarımız olduğunu hayal ettiysem, yani "onlar gitmeyi çok ister de biz gönderemiyoruz" havası yaratmanın kime ne zararı var? Bak benim oğluma 3 gündür yok gözüm yok götüm diye yüzme dersine girmiyor, kafayı yicem ama ne biliyosun, belki yelkeni severlerdi. Yani, çocumun televizyon bağımlısı, play station ve bilgisayar manyaa, game boy'unu elinden düşürmeyen bi herif olduunu kabul etmekte zorlanmamda bi gariplik yok herhalde.

Yüzüme vurmazsan... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder