15 Mart 2016 Salı

Elçin Sanal Alemde, Aikido, Falancazade, Fal

27 Ekim 2004

Elçin ev taşıdı, taşınmasını, eşyalarını falan anlatmış. İş yerinde de kendi bilgisayarı olmuş, mesajını “Bunları işten yazıyorum. Artık kendime ait bir bilgisayarım var… Ne hoş. Allahtan
ucundan kenarından biraz öğrendim de çok rezil olmuyorum. Kız Banu, Allah seni inandırsın kendime laptop aldım. Artık sanal alem de ben de varım , hihohayts” diye bitirmiş ancak mesajı yolladığı (ya da, yollamak istediği) kişilerden birinin adresi “subject-konu” kısmında yazıyor.

Banu:
Şekercim, maalesef bu müthiş aletler henüz senin "subject"e yazdığın adresleri "bu keko 'to'ya veya 'cc'ye yazacağına subjecte yazdı salak, şu adrese de yollıyım bu mesajı" demiyo, henüz yani, belki ilerleyen zamanlarda olabilir ama daha diil.

Yani söylemeden geçemicim, ciddiden çok güldürdün beni. Neyse bari ben hayrına ona da yolluyorum, ama özellikle mesajının sonundaki "ucundan kenarından biraz öğrendim" lafıyla uyum içindesin yani bayaa öğrenmişin. Laptop da almışın ki, Allah hepimizi korusun, sonumuzu hayır etsin, ne diyim.

Elçin:
Zaten yolladıktan sonra farkettim ve mıçtım dedim. Banu farkedince ağzıma mıçar diyerekten Eda'ya mail yolladım. Ay ne var işte kıra döke öğrenicem. Zaten ben onu subjecte yazmamıştım ki. Nasıl oraya gitti ayvan anlamadım. Yani oraya yazılmayacağını biliyorum, desem de inanmazsın sen şimdi.

Banu:
İnanırım canım niye inanmayım, bu zaten sanal dünyada bi efsanedir kendi kendine hoppidi hoppidi alan değiştiren adresler falan, var yani, oluyo böle şeyler, bilim henüz açıklayamadı ama yakındır merak etme...

05 Kasım 2004

Banu:
Berilciim, birden aklıma geldi de, sen yarınki programının neresinde aikidoya gidecen? Yani sizin (büyüklerin) aikidosu yarın 3-4 arası başlamıyo muydu?

Beril:
Ben ona gitmiyorum kine...

Banu:
Hö! Ulan sen değil miydin benim beynimi yiyen "hareket olur bereket olur, spor yapmış oluruz" diye????

Beril:
Senin benim hangi konularda beynimi yediğin muhabbetine girmeyim istersen canım... Hadi öptüm orandan burandan....

Banu:
Hangi konularda??

Beril:
Girmiyim yazıyo güzelim Allahallah!!! Bak saf saf soruyo bi de yaaa...

Banu:
Lan manyak! Ben sana "niye beynimi yedin" demiyorum, "o kadar hevesliydin niye gitmiyosun?" diyorum, allaalla yaaaa, hani ben kapris yapsam mazeretim var, sana n'oluyo? Gelmiyim yanına bak...

Beril:
İyiiii... Ne baarıyon!! Gel de çay içek.

Banu:
Valla ne iyi olurdu ama, bugün kocam "erken gelecem" dedi, bu nadiren karşılaştığımız bi durum biliyosun, yoksa gelirdim valla...

23 Şubat 2005

Beril “Hesapların İçi Gece Boşaltılıyor” başlıklı bir yazı yollamış, “subject” kısmında da “falancazade” yazıyor.  ("falanca" yerinde aslında bir banka adı var ama burada deşifre etmeyim dedim)
                                                                                         
Banu:
"Falancazade" "Falancanın oğlu" demektir, "beyzade" gibi, eğer "falancadan (tabi bunun doğrusunun da "Falanca Bankası'ndan…" olması gerek ya neyse) zarar gören" denmek isteniyorsa bu kelimenin "falancazede" şeklinde yazılması gerekir...hıh!

Beril:
Bi boku da bilme anasını satıyım... Ayaklı computer…

16 Mart 2006

Kızlara arada sırada kahve falı bakarım.

Elçin:
Banu'cum, müneccimim,  yiğidim,  aslanım.

Yani adama ısrarla Boğa burcu dedin çıktı, evine eşya alıyor dedin plazma almış, sıkıntılı dedin çocumun hastalıkları varmış, yakını ölmüş dedin, teyzesinin oğlu atta.

En son senin evde uzun sohbet edeceksiniz, ama bir şey yapmayacaksınız dedin, evet, onu da dün akşam yaptık. Oha felan yani. Müneccim.com.tr

Dün akşam danstan sonra bana geldi. Güzel güzel düzeyli yemek yedik, dans ettik, sohbet ettik. Ben onu reiki ile bir saat kadar uyuttum. Sonra da vedalaştık.

Şimdi bana senin dediğine göre çiçek almasını bekliyorum. Beni izlemeye devam et şekerim. Korktum valla senden. Öptüm.

Beril:
Bana da yükselicen dedin terfi etmediğime göre göğe yükselmeyi bekliyorum, taçlandırılıcan dedin, başımda taç olmadığına göre kıçıma bekliyorum, kısmet gelicek dedin kocam çarşıyı kaldırdı göçtük, Kısmet isimli bi hanımı kuma olarak bekliyorum, niye bana düzgün bakmıyon lan müneccim hanım tüü....

Banu:

Sen bahtsızsan ben n'apayım, fallar ne yapsın? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder