17 Ağustos 2016 Çarşamba

Kızlı Erkekli, Krem, Yazı

12 Kasım 2013

Banu:
Mine Söğüt’ün “Şu Bizim Sevişme İhtimalimiz” başlıklı yazısını yolladım (http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyazisi/8387/Su_Bizim_Sevisme_ihtimalimiz.html)

Aslan:
Türlü fırtınalar ve uzun süren gecelerden sonra  bir adam belirecek, gizemli gezginin tüm köy çocuklarını arkasında toplayıp bir mağarada yok olurken üflediği çalgının havasına benzer bir ses ile seslenecek insanlara. Herkes bakmakta olduğu Karanlıklar Prensinden başını çevirip ona bakacak, peşinden gidecek. Sonra zamanın tozları hep olduğu gibi, tüm yaşananların üzerini farkedilmez bir yavaşlıkla örtecek. Gölgeler uzayacak. Ama o insanlar, o sihirli kavalın peşinden nereye gidecekler, işte onu bilmiyoruz.

Banu:
Gizemli gezginin topladığı çocuklar kızlı erkekli mi? Yani hepsi bi mağarada... orada oda falan da yoktur, ohoooo...

13 Kasım 2013

Fatma:
Merhaba,
Ellerimiz için Neutrogena vücut losyonu-parfümsüz 400 ml krem alıcaz. Fiyatı 17 tl.. İstiyor musunuz?
Örneğini masamda görebilirsiniz...

Banu:
Niye ellerimiz için vücut losyonu alıyoruz? Saçlarımız için de ponza taşı mı alacaz mesela???

Fatma:
Neden vücut losyonu: bu markanın el kremi de var ama pompalı değil... büyük boyları kapaklı... Ortak düşüncemiz parmaklarımızı kremin içine sokmaktan hiç hoşlanmıyoruz. Tırnaklarımızın içine giriyor.
Hem bu el kremi kıvamında, yoğun yani...

Banu:
Aynı işi görüyosa sorun değil. Yani ben de her türlü kremin (el, vücut, ayak, tırnak, gece, gündüz, göz altı, göz üstü, göz çevresi, dirsek, vb.) aslında kandırmaca olduğunu, 1 krem alıp her tarafımıza sürebileceğimizi düşünüyorum zaten. Tamam yani, olur.

14 Kasım 2013

Şirket’te “Çalışma saatleri ve Tütün Ürünlerinin Kullanımı Hk.” diye, çelişkilerle dolu garip bir yazı yayınlandı…

Doğan:
Günaydın,
Banu Hanım, siz bilirsiniz, biz şimdi 2nci maddeye göre çay mı iççez, yoksa 4ncü maddeye göre sigaraya mı başliycez???

Banu:
Şimdi, Doğan bey, zannımca sizde nazar var, önceliklen kurşun döktürüp sonra da kulleteynde yıkanmanız gerekiyor, devamında ağzınızı 1.5 cm açarak 20 dk göğe bakarsanız gözlerinizin rengi mora dönüşecek, işte o zaman saat 10:36’da sigara içmeye inerken elinize çayınızı da alabilirsiniz. Yani anlaşılmayacak bişi yok ortada...

Doğan:
Ha tamam…
Oh be…
Bi fala baktırırsam oldu yaniii…

Banu:
Valla benden iyi anlamışınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder